Despre noi

UniferX International GmbH - o companie ide furnizare a produselor de înaltă calitate și inovații în domeniul agricol. Sediul central al companiei noastre este situat in orasul Ostseebad Nienhagen, Germania.(la Marea Baltica). 

Ne place „X”, pentru că „X” - este simbolul necunoscutului într-o formulă științifică. Oferim produse și tehnologii agricole excelente care beneficiază fermierii și sunt în armonie cu natura și oamenii. Cu toate acestea, nu oferim un „un singur raspuns” sau o soluție perfectă.

Nu promitem „soluții finale” pentru că suntem cercetători, care ne străduim să descoperim ceva nou și mai bun, îmbunătățindu-ne constant ofertele. Avem soluții grozave astăzi, dar ne străduim să găsim soluții și mai bune în viitor.

 

 

De aceea lucrăm la o mulțime de formule - există încă multe „X”, necunoscute cunoscute și ne străduim să le descoperim, să determinăm natura din spatele „X-ului” și să le folosim pentru a ne îmbunătăți viața.

Nu avem încă toate răspunsurile, cu fiecare răspuns apar mai multe întrebări, dar suntem încrezători că știm direcția de urmat. Iar succesul nostru va fi succesul partenerilor noștri de afaceri din agricultură.

Noile noastre viziuni, misiuni și valori s-au născut din ideea de „X”.

 

 

Biroul principal al companiei noastre este situat în Rostock, Elmenhorst (Germania), care este aproape 800 ani poarta de acces pentru comerțul cu Europa de Est.