Despre noi

NOI PROVOCĂRI DIN LUMEA MODERNĂ NECESITA  NOI SOLUȚII

Noi facem parte dintr-o mișcare globală de oameni, organizații și companii care lucrează împreună pentru a atinge obiectivul comun de a depăși provocarea crizei climatice și de a aduce o contribuție semnificativă la viitorul umanității.

Noi la UniferX, nu putem inversa schimbările climatice, dar putem contribui la reducerea impactului acesteia asupra agriculturii și astfel asigurăm o recoltă durabilă, atât astăzi, cât și mâine.

Noi la UniferX, ne străduim să îmbinăm calitățile unei companii responsabile, internaționale, dinamice cu originalitatea și unicitatea cu beneficiile unei filozofii de afaceri de familie - o filozofie care este ghidată de valorile și soluțiile europene fabricate în Germania.

Noi oferim soluții inteligente care permit plantelor să se adapteze la condițiile climatice și de mediu în continuă schimbare. Produse și tehnologii extrem de eficiente, ecologice pentru agricultură, inspirate din natură și cu respect pentru natură.

Noi avem grija de recolte stabile într-un mediu instabil.

În strânsă cooperare cu partenerii noștri: fermieri, distribuitori, producători și furnizori, oameni de știință și consumatori.

VALORILE NOASTRE DE BAZA:

-  Pasiune pentru munca noastră

-  Curiozitate și sete de descoperire

-  Bucuria schimbării Flexibilitate - reacții rapide, decizii rapide, execuție rapidă

-  Dreptate și empatie în relațiile noastre - în cadrul echipei și cu partenerii noștri.

Noutăți